«Піккардійська Терція» вирушає у свій найбільший тур містами сходу та півдня України

17 міст, 17 концертів – за 17 днів!  До такого рекордного гастрольного графіка готується цими днями вокальна формація «Піккардійська Терція». Через два тижні знаменитий акапельний колектив вирушить у свій найбільший концертний тур містами сходу та півдня України – з програмою «Лети…»

Від 16 жовтня 2016 р. – і до 1 листопада 2016 р. концерти «піккардійців» відбудуться у Полтаві, Сумах, Кременчуку, Кропивницькому (колишній Кіровоград), Олександрії, Кривому Розі, Нікополі, Кам'янському (колишній Дніпродзержинськ), Дніпрі, Запоріжжі, Мелітополі, Херсоні, Миколаєві, Бердянську, Сєвєродонецьку, Краматорську і Маріуполі. Це будуть уже четверті гастролі «Терції» містами сходу та півдня України за останні два роки. Організатор туру - компанія «Квартал-Концерт».

- Веземо багато нових пісень, - розповідає художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець. - Це буде абсолютно нова програма «Лети…», яку ще мало де чули і яку тільки зараз починаємо презентувати на концертах. Саме ця програма невдовзі стане основою нового альбому, який вийде напередодні 25-річчя «Терції».

Графік концертів туру «Піккардійської Терції» з програмою «Лети…»:

16 жовтня – Полтава (Палац дозвілля «Листопад»).
17 жовтня – Суми (Театр ім. М. Щепкіна).
18 жовтня – Кременчук (Міський будинок культури).
19 жовтня – Кропивницький (колишній Кіровоград; Філармонія).
20 жовтня – Олександрія (Палац культури «Світлопольський»).
21 жовтня - Кривий Ріг (Театр ім. Т. Шевченка).
22 жовтня – Нікополь (КСК заводу феросплавів).
23 жовтня - Кам'янське (колишній Дніпродзержинськ; Театр ім. Лесі Українки).
24 жовтня – Дніпро (Театр ім. М. Горького).
25 жовтня – Запоріжжя (Концертний зал ім. М. Глінки).
26 жовтня – Мелітополь (Палац культури ім. Т. Шевченка).
27 жовтня – Херсон (Концертний зал «Ювілейний»).
28 жовтня – Миколаїв (Обласний палац культури).
29 жовтня – Бердянськ (Міський палац культури ім. Т. Шевченка).
30 жовтня – Сєвєродонецьк (Палац культури «Хіміків»).
31 жовтня - Краматорськ (Міський палац культури).
1 листопада – Маріуполь (Палац культури «Металургів»).

Довідка. «Піккардійська Терція» - унікальний колектив для української музичної культури. За 24 роки стрімкої пісенної кар’єри цей чоловічий гурт по праву завоював звання «музичної легенди України», а його учасники стали визнаними «метрами акапельного співу». Від 1992-го, року свого заснування, «Терція» випустила чотирнадцять різножанрових альбомів та збірок. А зараз «піккардійці» (склад формації: Володимир Якимець, Ярослав Нудик, Богдан Богач, Андрій Капраль, Андрій Шавала та Роман Турянин) працюють над новим, п’ятнадцятим за ліком, студійним альбомом.

У репертуарі «Піккардійської Терції» - понад 300 пісень у найрізноманітніших музичних стилях: поп, рок, класика, фольк, джаз, кантрі, духовна музика, рок-н-рол, блюз… На 95 відсотків це – україномовний репертуар. Хоча загалом у пісенному активі секстету є пісні 12-ма (!) мовами. Не менше вражає й географія виступів формації: Польща, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція, Канада, США, Бельгія, Швейцарія і навіть Сингапур. У 2008-му році вокальна формація удостоїлася найпрестижнішої культурно-мистецької нагороди - Національної премії України ім. Т. Шевченка.

«Піккардійська Терція» багато гастролює – як Україною, так і країнами світу. Тільки за 2015-ий рік львівський акапельний чоловічий гурт встиг втретє за рік (2014-2015 рр.) побувати із концертним туром у містах сходу та півдня України, а також багато концертував Західною, Центральною і Північною Україною. Оксамитове багатоголосся «піккардійців» звучало у 2015-му і за кордоном, зокрема в Канаді, у Польщі та Чехії. У 2016-му також відбулися гастролі «Терцїї» поза межами України: у Великій Британії, Польщі…

Комментарии

0 # житель 07.10.2016 13:43
Ну раз дали рекламы, так давайте и информацию о ценах

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.