В Дружківці пройшла акція «Гідність людини – гідність держави!»

Вчора в Дружківці відзначалась третя річниця акції протесту активіста Анатолія Водолазького, який у захопленому бойовиками «ДНР» місті вийшов на центральну площу з українським прапором. Підтримати патріота прийшли його товариші та десятки активістів з сусідніх міст.

Як повідомляє прес-служба Дружківського відділення Краматорського відділу поліції, рівно три роки назад 22 травня 2014 року місцевий мешканець Дружківки – Анатолій Данилович Водолазький в знак протесту проти свавілля бойовиків у Дружківці, ризикуючи своїм життям, вийшов на площу Соборну з Державним Прапором України. Тоді на місці йому вдалось простояти лише близько 10 хвилин.

Сьогодні в цей значимий день, він так само прийшов до пам’ятного знаку, щоб з гордістю підняти український прапор як і декілька років тому. Патріота прийшли підтримати його друзі, товариші, а також активісти з сусідніх міст.

dru2

Анатолій Данилович — звичайний пенсіонер. Згадуючи той історичний день, говорить, що був дуже злий на події довкола. Відчував, що треба щось робити.

Нині пенсіонер веде активну волонтерську діяльність. Допомагає військовим і приходить до місцевих школярів на уроки патріотичного виховання.

dru3  

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.