У Краматорську відбулось велике свято спорту

На честь Дня фізичної культури і спорту у місті Краматорськ на території Саду Бернацького відбулось велике свято спорту, яке об’єднало спортсменів з різних міст Донеччини.

На святі було представлено 21 вид спорту, спортсмени на власник локаціях демонстрували для усіх бажаючих свої таланти.

Під час урочистого відкриття свята спортсменів та гостей привітали заступник голови Донецької облдержадміністрації, голова відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Віктор Ремський, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик та видатні спортсмени Донеччини, призери різноманітних престижних змагань.

sp1

sp2

«Ми сьогодні вчергове проводимо олімпійський день. Дуже приємно констатувати, що це свято проводиться на такому чудовому новому стадіоні. І в багатьох містах Донеччини урочисті заходи також проходять на новозбудованих спортивних майданчиках зі штучним покриттям. Всі вони збудовані в рамках обласної програми, яка покликана покращити умови для занять спортом та підвищити доступність спорту для жителів усіх населених пунктів», – зазначив Віктор Ремський.

Також він підкреслив, що Донеччина завжди була, є і буде важливою частиною олімпійських та параміпійських збірних країни та подякував спортсменам та тренерам за значний внесок у спортивні здобутки України, великий позитивний приклад для майбутніх поколінь спортсменів.

sp3

sp4

Під час свята представники різних видів спорту продемонстрували свою майстерність, влаштовуючи показові виступи біля сцени. Також кожен вид спорту було представлено на окремій локації, де глядачі могли побачити тренування новачків та професіоналів.

Також під час свята Віктор Ремський виконав приємну місію – вручив почесні грамоти, грошові винагороди та стипендії спортсменам та тренерам, які взяли участь у ХХІІІ Дефлімпійських іграх у Туреччині.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.