Творча молодь Краматорська вчилася веб-дизайну

У креативному просторі "Гік Бункер" відбулася чергова неформальна зустріч, організована компанією QuartSoft Ukraine. Цього разу мітап був присвячений дизайну і розрахований на творчу молодь та всіх, хто прагне розвинути свій дизайнерський смак і почуття прекрасного. Зустріч проходила під заголовком "Дизайн для всіх".

Спікером виступив Андрей Махниборода - досвідчений графічний дизайнер і фотограф, який довгий час працював в компанії QuartSoft. На зустрічі з успішним дизайнером в основному були присутні молоді люди, які роблять перші кроки у вивченні графічного дизайну. Були студенти місцевих ВНЗ, і навіть безробітні, які розглядають дизайн як потенційну кар'єру.

Андрій на прикладах показав, що дизайнерські проекти зустрічаються нам буквально скрізь - в архітектурі, в повсякденних предметах, в мережі Інтернет. Не завжди дизайн буває вдалим. Досвідчений дизайнер здатний розпізнати і передбачити вади, не допускати їх в своїх проектах і знайти спосіб поліпшити вже існуючий дизайн. Для талановитого дизайнера дуже важливо вміти поєднувати естетичну і функціональну складову дизайну. Черпати натхнення і виховувати почуття прекрасного можна на прикладах вдалих дизайнерських рішень, які вдосталь наявні у всесвітній павутині.

Присутні разом зі спікером обговорили підходи до підготовки та створення дизайну на прикладі веб-сайту для салону краси. В ході обговорення, аудиторія активно ділилася своїми думками і брала участь в дискусії. Крім того, бажаючі могли взяти участь у вирішенні практичних завдань і повправлятися у використанні свого дизайнерського таланту.

gik2

Кар'єра графічного дизайнера є досить затребуваною на ринку праці. Фахівці в цій галузі працюють в компаніях з розробки веб-сайтів і ПО, в періодичних виданнях, ЗМІ, рекламній індустрії та багатьох інших сферах. Тож не дивно, що творчі люди хочуть дізнатися більше про дизайн та дизайнерів. Тому компанія QuartSoft готова і надалі організовувати зустрічі з досвідченими графічними дизайнерами і програмістами, щоб передати досвід молодому поколінню і надихнути молодь на вибір перспективної професії в області інформаційних технологій і суміжних галузей.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.