У Слов’янську смолоскипним маршем вшанували пам’ять Степана Бандери

1 січня 2018 року у Слов’янську "Свобода" разом з місцевими громадськими організаціями “Сокіл”, “Слов’янська Січ” та “Гуртом Слов’янськ” організувала й провела смолоскипний марш, приурочений до 109-ої річниці з дня народження Провідника ОУН Степана Бандери.

Захід також присвятили українським військовим, які загинули під час московсько-української війни. Участь у смолоскипному марші взяли патріотичні мешканці міста.

З державними та партійними прапорами, смолоскипами, українськими піснями і патріотичними гаслами слов’янці урочисто пройшли від Соборної площі через центр міста до пам'ятника Шевченку.

Ушанувати світлу пам'ять Провідника ОУН, згадати справжнього націоналіста й героя українського народу прийшли сотні мешканців міста, серед яких чимало свободівців. Очолював хід голова Слов’янської організації ВО “Свобода”, командир механізованого відділення у 93-ій ОМБр Сергій Лілеєв.

Патріотичний захід продовжився мітингом біля пам'ятника Тарасу Шевченку.

“Не дивлячись на намагання теперішньої місцевої влади зірвати наш традиційний марш, всі ми зібрались тут аби вшанувати не тільки Героя України Степана Бандери, а й сучасних борців за незалежність нашої країни. Останні роки слов’янці яскраво демонструють свій патріотизм, свою ідейність, а головне що з кожним таким заходом ми стаємо ще більш незламними”, - зазначив голова слов’янських свободівців Сергій Лілеєв. 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.