День гречки. (Вiдповiдь на "Ты – быдло")


От сьогодні, мабуть, це такий актуальний тренд (хз, що воно значить цей модерновий термін, дуже схоже на «латентний під***с», але звучить не так обідно) – публікувати фото різних продуктових пайків, які кандидати у народні об(іс)ранці роздають пенсіонерам. І посилати хвилі лучєй ненависті і тим, хто пайки роздає, і тим, хто бере.

А я скажу, що це все маячня. Нехай дають і нехай беруть. Цей процес не тільки неминучий і об’єктивний, але й надзвичайно пользітєльний для формування політичної свідомості широких народних мас. Якщо, звісно, припустити, що маси бувають народними, а не фекальними, і що вони при цьому можуть мати свідомість.

Так от, демонструючи власну високу громадянську моральність, наші блогери і журналісти, які ловлять пенсіонерів на продуктових хабарах, ніяк не можуть зрозуміти, що самі їхні дописи – ще більш аморальні, аніж роздача пайків. Більше того, вимагати від голодних людей відмовитися від безкоштовних харчів – це настільки тупо, що навіть якщо схрестити Януковича з Ганькою Герман і помножити на Кінаха з Калєснічєнком, то отриманий результат за тупістю не зможе досягнути висот, скорених нашими моральними авторитетами.

І коли гломурний Сірожа Лєщєнко з гнівним презирством обзиває пенсіонерів бидлом – він сам виглядає не лише як бидло, але й як рідкісний мудак. Тому що нема більшого цинізму, ніж вимагати захмарних висот громадянської свідомості від людей, які олію бачать лише на свято. Тому що для Лєщєнка ці пайки – копійчаний, нікчемний хабар на суму, яку Сірожа в день витрачає на мобільний зв'язок. А хтось на ці гроші два тижні жив би. І таки проживе, якщо візьме цей хабар. Тому що Сірожа Лєщєнко особисто не зробив ніх.я для того, щоб нагодувати немічних і убогих, а зате купив собі айпад з бабла, заробленого на висвітленні красивої жизні нашої бидлоеліти – і тепер з того айпаду постить різну х.йню у своєму блозі. Тому що вимагати відмовитися від їжі заради майбутнього можна лише у людей, у яких це майбутнє є. І, врешті, тому що Сірожа нізащо не повторив би цієї своєї словесної тиради в обличчя комусь із тих, про кого пише – оскільки міг би банально вихопити по іплу.

І я навіть не буду тут писати, що блогери самі беруть ті пайки – хоча б для того, щоб сфоткати і оприлюднити. І не буду питати, чи багато з них після фото сесії викинули той пайок у смітник – тому що, боюся, правдиві відповіді дали б невтішну картину. А якщо піти далі – то чи багато з тих «свідомих» блогерів і журналістів прямо на місці роздачі надавали роздавальникам по пиці тією згущонкою і олією? Хєр там. Сцикотно. Крім того, вони ж поспішали писонуть до свого блогу, обкласти усіх х.ями і з гордою рожею ліца корчить із себе обліко морале, д’Артаньяна серед підарасів.

І ніхто з них ніх.я не зрозумів з того, що відбувається насправді. Тому що людей, які беруть ці справді нікчемні пайки, треба не таврувати, а шкодувати. З різних причин – хто з відчаю, а хто з малого розуму – вони дійшли до стану, коли готові принижуватися заради самознищення. Адже влада, яка обереться на пайках, своєю хижацькою політикою (яка просто не може бути іншою) неминуче знищить наймаргинальніші верстви населення. Саме ті, що голосують за гречку…

Источник: "Инфопорн"

ДОРЕЧI

Як пише Watcher, стаття журналіста Сергія Лещенка «Ты – быдло», розміщена вчора ввечері на Українській правді, менше ніж за добу набрала понад 5 тисяч лайків, і продовжує швидко поширюватись як у Facebook, так і в інших популярних серед українців соціальних мережах.

За даними сервісу 10liked.com, який з липня 2011 року моніторить популярні матеріали українських ЗМІ в соціальних мережах, стаття Лещенка стала рекордсменом серед українських ЗМІ за всю історію спостереження.

Варто додати, що станом на 13.30 понеділка, 7 травня, стаття «Ты – быдло» отримала 1270 share – тобто 1270 людей розмістили лінк на цей матеріал в себе у Facebook, і всі їх друзі бачитимуть це посилання.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.