У Краматорську відзначать день енергоефективності

У п’ятницю, 7 жовтня, у Краматорську відбудеться свято, присвячене питанням енергозбереження - День енергоефективності. Організаторами Дня енергоефективності виступають Краматорська міська рада та Проект USAID «Реформа міського теплозабезпечення в Україні».

З 13:00 у приміщенні міському будинку культури "Будівельник" (вул. Маяковського, 9) на підтримку енергозбереження відбудуться виступи міських дитячих колективів. Усі охочі зможуть взяти участь у інтерактивних іграх, конкурсах, вікторинах на тему енергозбереження та енергоефективності. Переможці отримають у подарунок сувеніри: шапки, шарфи, полотняні сумки, значки, ручки з логотипом інформаційної кампанії Проекту «Реформа міського теплозабезпечення»: «Збережи тепло – збережи Україну!».

Окрім того, у приміщенні діятиме інформаційний кіоск, у якому можна буде дізнатися про збереження тепла в багатоквартирних будинках та отримати інформаційні буклети «10 порад як зберегти тепло» та посібники по створенню ТСББ.

Також у межах свята буде представлено результати співпраці Проекту USAID «Реформа міського теплозабезпечення в Україні» та м.Краматорську у покращенні системи теплопостачання, енергоменеджменту, створення та підтримки ресурсного центру по роботі з ТСББ, інформаційної кампанії щодо енергозбереження у багатоквартирних будинках.

Телефони для довідок: (0626) 48-55-11, 48-55-19.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.