Позачергова сесія міськради Краматорська: порядок денний

На кінець робочого дня, після термінового проведення засідань депутатських комісій, складено перелік питань, які буде винесено на позачергову 40-у сесію Краматорської міської ради VI скликання, - повідомляє Відділ з питань преси, інформації та зв’язків з громадськістю.

А саме:

1. Про дострокове припинення повноважень секретаря Краматорської міської ради Борсука А.М.

2. Про обрання секретаря міської ради.

3. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Краматорської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 17.11.2010 № 1/VI-4.

4. Про внесення змін до рішення міської ради від 31.01.2014 №35/VI-04 «Про міський бюджет на 2014 рік».

5. Про внесення змін до рішення міської ради від 22.04.2014 №37/VI-83 «Про надання гарантії комунальному виробничому підприємству «Краматорський водоканал» в рамках реалізації проекту «Розвиток міської інфраструктури-2».

6. Про підтримку участі КВП «Краматорський водоканал» у «Другому проекті розвитку міської інфраструктури (Розвиток міської інфраструктури-2» та повноваження на укладання Угоди про виконання проекту).

Доповідатимуть щодо зазначених питань голови постійних депутатських комісій Олексій Листопад, Олександр Гончаренко і Володимир Бондаренко.

Позачергова 40-а сесія Краматорської міської ради відбудеться завтра - 31 липня, о 10 годині ранку - в сесійній залі будинку міської ради. 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.