Новий російський хіт "Наш дурдом голосует за Путина". ВІДЕО

Відеоролик "Наш дурдом голосує за Путіна" за тиждень став хітом рунету, завоювавши аудиторію у сотні тисяч людей. Сплеск інтересу до політичної сатири експерти пов’язали з оголошенням про повернення Володимира Путіна у Кремль.

Група "Рабфак" написала пісню для конкурсу на кращу агітацію проти "Єдиної Росії"", оголошеного опозиційним блогером Олексієм Навальний.

За кілька днів тільки в Youtube кліп подивилися більше 200 тисяч разів. Пісня виконується від імені душевнохворого, здивованого, чому у відповідь на питання про Газпром, Лукойл або розпил він отримує від санітарів тільки уколи.

Ключовий рефрен "Наш дурдом голосує за Путіна" написав автор рядків "Хочу такого, як Путін, повного сил, такого, як Путін, щоб не пив", поет-пісняр Олександр Елін.

Наш дурдом викликав шквал коментарів, в основному захоплених, пропозиції зробити пісню гімном дня голосування, відправити на "Євробачення від Росії".

На музикантів посипалися запрошення, і концертний графік розписаний до середини січня, сказав лідер "Рабфаку" Олександр Семенов. За словами Еліна, в листопаді музиканти приїдуть до Москви і готові брати участь в опозиційних акціях.

По материалам "Инфопорн", "Корреспондент"

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.