Невiстка загиблого під Слов'янськом генерала Кульчицького продовжить справу свекра

"Сьогодні у Львові прийняла присягу нова патрульна поліція. Після того, як нові поліцейські присягли державі та народу, я взяв слово і сказав те, про що повинен був сказати у місті Лева", - пише на своїй сторінці в Facebook міністр МВС України Арсен Аваков.

"29 травня минулого року загинув Сергій Петрович Кульчицький, львів’янин, достойна людина, яку ми всі добре знали, генерал, якому аплодували солдати.

15 місяців тому ми робили разом із ним нову справу: Національну гвардію України, нову Національну гвардію, яка прийняла виклик російських окупантів, яка стояла, яка воювала, яка тримала позиції у перші дні агресії, спираючись на патріотів та добровольців, які прийшли з Майдану.

Сергій Петрович загинув під Слов’янськом в районі гори Карачун.

Президент присвоїв Сергію Петровичу звання Герой України посмертно – це дуже важливо для всіх для нас.

І сьогодні ми починаємо у Львові ще одну нову справу – нову українську поліцію. Нова поліція – це нова якість і нова відповідальність, відповідальність служити та захищати.

Я радий і для мене це несподіванка і честь, що серед вас сьогодні, поліцейських, які прийняли присягу на вірність народу України, – Ірина Кульчицька - невістка Героя, для якої він став справжнім батьком так само, як і для своїх солдатів.

Ірина пройшла всі стадії жорсткого відбору на поліцейську службу, чесно, своїм авторитетом та професіоналізмом виборола посаду заступника командира 3-ї роти 1-го батальйону нової патрульної поліції Львова.

Це той зв’язок поколінь, який робить нашу державу непереможною!

Слава Україні!"

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.