Звернення міського голови Андрія Панкова до мешканців Краматорська з нагоди другої річниці визволення міста

Шановні краматорчани!

Життя розпорядилося так, що в історії нашого міста з'явилася ще одна визначна дата. У 2014 році в нашому регіоні сталася трагедія, яка змусила нас дізнатися про жах війни.

 

5 липня 2014 року, після звільнення Краматорська Збройними силами України, бойові дії, які залишили по собі глибоку рану жалю та болю, завершились. Унаслідок активних дій воїнів ЗСУ і проведення антитерористичної операції окупований Краматорськ було звільнено.

Мешканці Краматорська будуть завжди пам'ятати втрату рідних та близьких, порушені будівлі, сльози дітей, те, як ховалися у підвалах та здригалися від вибухів.

Але ті трагічні дні не зламали Ваш дух. Ви долали страх і ставали до роботи – виконували свої громадянські, професійні та людські обов'язки.

Чим більше часу відділяє нас від тих буремних подій, тим більш значущим стає подвиг наших воїнів, які ціною власного життя і здоров'я зробили великий внесок у визволення Краматорська.

Краматорськ дякує своїм визволителям, а також всім, хто їм допомагав! Мужність і стійкість тих, хто сприяв поверненню свободи, хто зазнав втрат і подолав душевний біль, гідні високих слів визнання й вдячності.

Сьогодні ще зарано відзначати остаточну перемогу. За декілька десятків кілометрів від нас точаться бої. Ми ще й досі прислухаємось чи то грім гримить, чи то відгуки смертоносної зброї. Але я сподіваюсь, що мир і спокій незабаром повернуться на Донеччину, і ми разом з усім українським народом продовжимо будувати нове життя, відновлювати громаду на благо своїх дітей та онуків.

Перед нами багато проблем. Але ми труднощі подолаємо. І ми переможемо!

Світла пам'ять тим, хто віддав своє життя у боротьбі за мирне небо над нашим краєм!

Бажаю кожній родині миру й добробуту, оптимізму й непохитної віри в наше щасливе майбутнє!

З Днем визволення, шановні земляки!

З повагою, міський голова Андрій Панков 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.