У Краматорську відбулась щотижнева нарада з питань ЖКГ

Обговорювалися питання життєдіяльності міста.

-- Як повідомляє Краматорське управління з газопостачання та газифікації  — 90 відсотків будинків у приватному секторі вже отримали блакитне паливо. Комунальники сподіваються, що запуск газового опалення у приватному секторі дозволить суттєво розвантажити міські електричні мережі, що покращить сталість енергосистеми та зменшить кількість відключень через перенавантаження у мережі.

-- Від завтра, 15 листопада транспортники анонсували відновлення роботи автобусних маршрутів №№ 2, 4, 5б, 6, 7, 7а, 8, 11, 14, 14а, 16, 18, 19, 21, 29 – вартість проїзду 20 грн. Також зміни стосуються і тролейбусів – вони працюватимуть на маршрутах №№ 2, 6, 7а, 10, 33б, а ціна разового проїзду становитиме 12 грн.

Увесь громадський транспорт працюватиме у “звичайному режимі” й права пільговиків на безоплатний проїзд зберігаються.

-- Мешканці міста, в рамках Урядової програми з підтримки українців, що проживають на прифронтових територіях, отримують дрова для обігріву власних осель. Більше про те, як отримати допомогу, читайте у порядку.

-- У Краматорську продовжується ремонт покрівель багатоквартирних будинків, що постраждали внаслідок терористичних ударів зі сторони РФ. Нагадуємо, що краматорці, які постраждали внаслідок воєнних дій, можуть отримати матеріальну допомогу з міського бюджету в разі пошкодження/руйнування нерухомості, поранень або загибелі близьких. більше про це читайте за посиланням.

Відділ інформаційної політики

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.