У Краматорську відновив роботу Сервісний центр МВС

Послуги надаються за попереднім записом або талон е-запису можна отримати в терміналі безпосередньо в приміщенні сервісного центру МВС.

Сервісний центр МВС відновив роботу у Краматорську на Донеччині. Про це повідомляє у Facebook Головний сервісний центр МВС.

"Це вже другий сервісний центр МВС, який розпочинає надавати послуги в Донецькій області, і 144-ий, який відновлює свою роботу в Україні під час повномасштабного вторгнення росії", - йдеться у повідомленні.

На відкриття закладу завітали перший заступник начальника Головного сервісного центру МВС Олександр Карабиць і мер Краматорська Олександр Гончаренко.

gai2

«Попит на отримання послуг на Донеччині є, тому ми маємо працювати. Завдяки злагодженій співпраці з Краматорською військовою адміністрацією в короткі терміни змогли відремонтувати приміщення і перезапустити роботу цього сервісного центру МВС», — зазначив на відкритті перший заступник начальника Головного сервісного центру МВС Олександр Карабиць.

Адреса не змінилась: м. Краматорськ, вул. Героїв Небесної Сотні, 5.

Тут можна отримати повний спектр послуг з реєстрації, перереєстрації транспортних засобів, з відновлення свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, відновлення та обміну посвідчень водія, складати теоретичний та практичний іспити, отримати свідоцтво про допуск до перевезення небезпечних вантажів.

Послуги надаються за попереднім записом або талон е-запису можна отримати в терміналі безпосередньо в приміщенні сервісного центру МВС.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.