Поліція Краматорська викрила зловмисника, який з пневматичної зброї смертельно поранив свого батька

Син загиблого розповів, що в батька стріляли невідомі злочинці на вулиці. Проте поліцейські встановили, що цю версію чоловік вигадав, аби уникнути покарання за скоєний злочин.

Оперативний черговий поліції Краматорська отримав повідомлення про те, що до лікарні доставили 62-річного мешканця з численними пораненнями у живіт та ноги. Потерпілий перебував у важкому стані, його було негайно прооперовано. Незважаючи на зусилля медиків, наступного дня від ускладнень чоловік помер.

Поліцейські відразу розпочали оперативно-розшукові заходи та встановили, що людину поранили з пневматичної зброї. Було опитано сусідів загиблого та можливих свідків, перевірялися його рідні та знайомі. Син загиблого повідомив, що в батька стріляли на вулиці невідомі чоловіки, які «полювали» на бродячих собак.

Оперативники перевірили цю версію та встановили, що свідчення сина є неправдивими. Натомість було отримано докази його причетності до злочину. Слідчо-оперативна група виявила сліди куль з пневматики в домоволодінні родини. З підвалу було вилучено пневматичну рушницю, а також задокументовано наявність крові на підлозі та стінах оселі. Кулі, виявлені у стінах та тілі загиблого, а також сама зброя були направлені на балістичну експертизу.

Після цього 40-річний чоловік зізнався, що саме він стріляв у батька під час конфлікту у них вдома.

Правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Краматорське районне управління поліції Донецької області

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.