У Краматорську водій із наркотиками намагався втекти від поліції

Після погоні автомобіль втікача блокували.

Патрульна поліція повідомила подробиці інциденту на вулиці Парковій увечері 3 березня, где на проїжджій частині був помічений автомобіль Renault, що рухався дивною траєкторією. 

Патрульні вирішили його зупинити, подали відповідний сигнал, але на вимогу охоронців порядку водій не реагував. Навпаки — тільки прискорився та намагався відірватися. За деякий час патрульним вдалося зупинити авто шляхом блокування.

Але й тут водій вирішив, що має уникнути зустрічі з поліцейськими, та побіг геть. Але дарма. Патрульні його наздогнали та затримали.

Втікачем виявився 34-річний місцевий мешканець, який мав ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження освідування він відмовився, та також під час спілкування чоловік повідомив, що має з собою три згортки з наркотичною речовиною.

reno1

Тож для подальшого з’ясування обставин справи патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Краматорського РУ поліції.

На додачу, за свої правопорушення громадянин отримав від патрульних протоколи за ч.1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та ч.1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.