Під Бахмут відправлено підкріплення

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр наголосила, що рішення утримувати Бахмут - не політичне, як це подає російська пропаганда, а військове.

У Бахмуті ситуація складна, туди спрямоване підкріплення. Про це в ефірі національного телемарафону повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр, пише видання "Ліга.Новини".

Маляр зазначає, що росіяни сконцентрували біля Бахмута основні зусилля, аби спробувати повністю окупувати Донецьку область, тому командувач Сухопутних військ Олександр Сирський під час нещодавньої поїздки до міста ухвалив рішення про переміщення туди додаткових підрозділів.

"У районі Бахмута професійні та численні підрозділи "Вагнера". Втрати противника дуже високі, в рази більші, ніж у нас. Наші воїни можуть знищувати до 80% терористів", - сказала Маляр.

Вона також повідомила, що регулярні російські війська демотивовані, на відміну від вагнерівців, які є найманцями та вмотивовані оплатою.

Заступник міністра наголосила, що рішення утримувати Бахмут - не політичне, як це подає російська пропаганда, а військове.

"Рішення ухвалюють військові, які не керуються політичними мотивами", - запевняє Маляр.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.