Ідентифіковано зрадників, які зустрічали Путіна в Маріуполі

Як мінімум двоє з них під час бомбардувань займались мародерством.

Під час можливого візиту російського диктатора Володимира Путіна до Маріуполя його зустрічали місцеві жителі. Одна з жінок, яка брала участь у зустрічі, заявила, що місцеві жителі «дочекалися» та «моляться» за Путіна. Відповідаючи на запитання Путіна, чи подобається їм у Невському, вона сказала: Дуже. Це маленьких шматочків раю у нас тут».

ВІДЕО

ЗМІ вдалось вияснити імена деяких зрадників з Маріуполя. Так, видання «Верстка» знайшло одного з учасників зустрічі у соцмережах, підтвердивши, що він справді живе у Маріуполі: це Олексій Бондаренко.

ma2

ma3

Telegram-канал "Маріуполь.Спротив" повідомляє, що похилого чоловіка, який розповідав Путіну, що втратив все але тримав від росіян квартиру, звати Микола Лотков. На відео також присутній його син Дмитро, невістка Катерина та друг сім'ї Олексій Бондаренко.

ma4

За даними ЗМІ, Дмитро та Катерина під час бомбардувань займались мародерством.

Телеграм-канал «Можемо пояснити» також звернув увагу на реакцію мешканців Маріуполя у соцмережах на візит Путіна. Журналісти зазначили, що «Невський», куди привезли Путіна, — «фактично єдиний відбудований мікрорайон у повністю зруйнованому місті». Телеграм-канал навів кілька цитат із чатів мешканців інших районів Маріуполя:

«Шкода, що він до нашої хати не під'їхав, лівий берег, площа! Без вікон, без дверей, без гарячої води та опалення. Поговорив би з місцевими жителями».

«А навіщо його туди везти, його возили тими місцями, що збереглися і новобудовам. Порожні котловани під фундаментів зруйнованих будинків йому ніхто не покаже».

«Ми ***** тут нікому не потрібні. Все робиться для картинки на телевізорі, щоб люди в Росії дивилися».

Комментарии

0 # Володимир Б. 20.03.2023 10:38
Справжній рівень пітерського гопника! Дуже "помпезна" зустріч.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.