Краматорська міськрада та Vodafone співпрацюватимуть у напрямку Smart City

Концепція передбачає впровадження інноваційних технологічних рішень.

13 травня між Краматорською міською радою та компанією Vodafone було підписано Меморандум про співпрацю у напрямку створення сприятливих умов для запровадження безпеки мешканців міста Краматорськ шляхом реалізації концепції Smart City.

Як повідомляє видання "Techtoday"echtoday", концепція передбачає впровадження інноваційних технологічних рішень у наступних сферах: безпечне місто, системи вуличного освітлення, поводження з відходами, навколишнє середовище, міська мобільність, енергоефективність.

Меморандум підписали міський голова Краматорська Андрій Панков та заступник генерального директора Vodafone Україна, кластер Схід, Сергій Скрипніков.

«Краматорськ вже давно рухається у напрямку діджиталізації та впровадження сучасних технологій за для збереження безпеки та оптимізації роботи усіх міських інфраструктурних об’єктів. Певен, що співпраця у цьому напрямку з досвідченими спеціалістами, які вже реалізовували аналогічні проекти і інших містах України, дозволить прискорити цей процес і виконати його якісно», – цитує заяву міського голови Андрій Панкова прес-служба міськради.

Відповідно до Меморандуму, Vodafone Україна сприятиме Краматорській міській раді у розбудові ситуаційного центру у місті Краматорськ з використанням даних Big Data Platform, реалізації спільних проектів у рамках концепції Smart City та організації заходів щодо популяризації спільних ініціатив для створення привабливого іміджу міста. 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.