У неділю мешканців Краматорська запрошують подивитися на «Абетку реваншу»

Організатором акції виступає "Демократична сокира".

У неділю, 24 травня, с 14:00 на площі Миру (біля пам’ятника Шевченку) краматорський осередок партії "Демократична сокира" презентує виставку “Абетка реваншу” - наше бачення року президента Зеленського від “А” до “Я”.

"Цього тижня більшість прогресивної частини людства не помітила першу річницю президентства одного з "найвеличніших лідерів" сучасності, - пояснюють організатори акції. - Але хіба ми могли пройти повз таку подію? Президент-то наш! Тож у неділю Демократична Сокира братиме участь у великій акції в Києві “Рік Зеленського - рік реваншу”.

Реванш це не лише те, що стосується україно-російської війни та єрмачих спроб якось там “владнати” з Путіним. Це і переслідування волонтерів, і відкат у реформуванні ключових інституцій, і повернення старих схем, і кадрова феєрія, і спроби реанімації совецьких цінностей та символів.
Ми до Києва не поїдемо, але підтримаємо наших друзів політико-філологічним заходом.

Приходьте, обирайте літеру за смаком, робіть селфі, діліться з друзями! Але не забувайте про карантин! Вдягайте маску, дотримуйтесь дистанції, норм особистої гігієни та любіть Україну!" 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.