В селищах Краматорської територіальної громади відкрили чотири нові поліцейські станції

Постійна присутність поліції дасть змогу збільшити рівень безпеки для понад 26 000 місцевих жителів. 

Сьогодні, 21 грудня, запрацювали поліцейські станції в чотирьох селищах Краматорської територіальної громади. Поліцейські офіцери громади, які несуть службу в цьому районі, отримали сім нових службових автомобілів «Рено Дастер». Постійна присутність поліції дасть змогу збільшити рівень безпеки для понад 26 000 місцевих жителів.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Донецької області.

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» стартував у Краматорській ТГ у квітні 2021 року. Наразі він охоплює Ясногірську, Шабельківську та Дмитрівську, Біленківську, Красноторську селищні ради. З жовтня про безпеку мешканців тут піклуються сім поліцейських офіцерів громади. Відтепер вони матимуть все необхідне для більш оперативного та якісного надання допомоги.

Кожен «шериф» забезпечений новим службовим транспортом, зброєю та сучасним офісом, де в комфортних умовах відбуватиметься прийом громадян.

Участь в урочистому відкритті поліцейських станцій взяли начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Руслан Осипенко, голова Краматорської міської ради Олександр Гончаренко, старости округів. Захід відбувся в селищі Шабельківка у Краматорську.

sher2

Руслан Осипенко зазначив, що безпековий проєкт набуває повномасштабного розвитку завдяки співпраці з Краматорською громадою, силами якої обладнано станції та придбано частину автомобілів. Сім кросоверів «Рено Дастер» укомплектовано цифровою технікою, засобами зв’язку, наборами для надання першої домедичної допомоги тощо.

«Ми виконуємо свою частину зобов’язань – вручаємо нашим офіцерам три службові авто та забезпечуємо всіма засобами, необхідними для надання допомоги мешканцям. Особисто хочу звернутися до поліцейських: ви є обличчям Національної поліції та маєте завжди бути поруч із мешканцями, оперативно реагувати на виклики, забезпечувати правопорядок. За результатами вашої роботи буде надано оцінку всій поліції», - наголосив керівник поліції Донеччини.

sher4

Поліцейські офіцери громади є невіддільною частиною громади, вони працюватимуть і житимуть в громаді, тож якнайкраще відчуватимуть потреби мешканців. За словами Краматорського міського голови, наразі вирішується питання щодо забезпечення ПОГів службовим житлом.

sher5

«Ми прагнемо, щоб мешканці мали можливість 24 години на добу, сім днів на тиждень звертатися до поліцейських і отримувати швидку допомогу. Відкриття чотирьох поліцейських станцій - це тільки перший крок. Наступного року маємо намір створити ще шість таких офісів. Наша кінцева мета – зробити місто більш безпечним і захищеним», - сказав Олександр Гончаренко.

sher3

Сьогодні на Донеччині відкрито 15 поліцейських станцій для офіцерів громади. Найближчим часом очікується відкриття ще чотирьох станцій у Маріупольській ТГ.

Адреси поліцейських станцій Краматорської ТГ:

Ясногірська селищна рада - м. Краматорськ, вул. Миколаївська, 165;

Шабельківська та Дмитрівська селищні ради – м. Краматорськ,

вул. Волгодонська, 85;

Біленськівська селищна рада - м. Краматорськ, вул. Софіївська, 151;

Красноторська селищна рада – м. Краматорськ, вул. Белгородська, 97.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.