Щодо процедури переведення класів/шкіл на дистанційну форму навчання в Краматорську

Роз’яснення Управління освіти Краматорської міської ради.

На жаль, стрімко зростає захворюваність на COVID-19 та ГРВІ. Щодня реєструються десятки нових випадків серед учнів та працівників закладів освіти нашого міста.

Рішення запровадити дистанційне навчання з 26 січня по 12 лютого поточного року в 5-11 класах закладів загальної середньої освіти м. Краматорськ Управлінням освіти було прийнято відповідно до протоколу спільного засідання комісії з питань ТЕБ і НС та штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації №1/1 від 25 січня 2022 року.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 1-4 класи мають навчатися в очній формі, але враховуючи погіршення епідеміологічної ситуації, що склалася через COVID-19 та інші гострі респіраторні захворювання, класи у яких високий рівень захворюваності дітей на ГРВІ відповідно до затвердженого Регіонального комплексного плану з готовності та реагування системи охорони здоров'я в Донецькій області в епідемічний сезон захворюваності на грип та ГРВІ 2021-2022 року, в умовах поширення коронавірусної хвороби, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2(COVID-19) та згідно з Законом України «Про освіту» керівники закладів освіти приймають рішення про переведення окремих класів (груп) чи закладу освіти в цілому на дистанційну форму навчання, або карантин автономно відповідно до рішення педагогічної ради колективу.

Станом на сьогодні, на дистанційну форму навчання всього закладу з 1 по 11 класи в місті Краматорську переведено наступні заклади освіти:

Заклади загальної середньої освіти №№ 1, 3, 6, 10, 11, 12, 18, 19, 21, 26, 30, 33

Дані дії вживаються виключно для запобігання розповсюдження коронавірусної хвороби COVID-19 та інших гострих респіраторних захворювань, та не пов'язані з питанням економії на опаленні чи харчуванні дітей.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.