У Краматорську ліквідано комунальне підприємство «Служба Єдиного Замовника»

Його приєднали до КП "Міст".

31 серпня 2022 року краматорські депутати на черговій сесії міської ради ухвалили рішення про ліквідацію комунального підприємства "Служба Єдиного Замовника" шляхом його приєднання до іншого комунального підприємства "Міст".

Про це повідомляє "ДІЙ-Краматорськ".

Згідно з рішенням депутатів, КП "Міст" буде не лише правонаступником Служби єдиного замовника, а й отримає в управління все майно підприємства. Наразі, за рішенням депутатів сформовано ліквідаційну комісію та розпочато процедуру припинення підприємства, яка буде тривати протягом 2 місяців.

sez2

Згідно з відомостями реєстратора, статутний фонд підприємства становить 764 тисячі гривень. Крім того, у КП є три об'єкта нерухомості. Найбільше з них – адміністративна будівля по бульвару Краматорському.

Цікаво, що саме підприємство було створено на початку 2002 року в рамках реформування системи надання послуг з обслуговування житла. Тоді замість комунальних ЖЄКів на ринок зайшло кілька приватних обслуговуючих компаній й Служба єдиного замовника мала контролювати їх діяльність та координувати здійснення розрахунків за отримані послуги. Пізніше у Краматорську була створена перша приватна керуюча компанія та почали активно створюватися ОСББ, тож підприємство втратило свою головну функцію. Останнім часом воно займалося головним чином формуванням та адмініструванням єдиної квитанції. Крім того, займалася закупівлею дрібних ремонтів жилого фонду, проводила дезінфекцію та дератизацію підвалів та опікувалася єдиною паспортною службою.

Також на базі КП починали створювати ситуаційний центр та контактний центр, які з часом вивели в окремі підрозділи. Тож, подальше існування підприємства дедалі більше втрачало сенс.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.