У Краматорську пройдут громадські слухання детальних планів території міста

Виконком Краматорскої міської ради інформує про проведення 12.07.2013р. о 10-00 год. в приміщенні Єдиного дозвільного офісу за адресою: вул.Богдана Хмельницького, 8-а громадських слухань щодо обговорення детальних планів території міста:

- детального плану території реконструкції АЗС по вул.Соціалістичній, 1-А;

- детального плану території заводу автогенного обладнання «Донмет» на землях Краматорської міської ради (за межами м.Краматорська);

- детального плану території автозаправочного комплексу на перехресті вул.Орджоникідзе та вул.Кіма.

Детальні плани території міста розроблені ТОВ «Прогрес-Цивільпроект», замовником є виконком Краматорської міської ради відповідно до ст.10 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Графічні матеріали та розділи пояснювальних записок детальних планів території міста розміщено на офіційному веб-сайті Краматорської міської ради у розділі «Громадянське суспільство. Обговорення містобудівної документації», для більш детального ознайомлення необхідно звернутися до управління містобудування та архітектури за адресою: бул.Машинобудівників, 37, к.304.

Строк подання письмових пропозицій та зауважень до детальних планів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань з 12.06.2013 р. до 12.07.2013 р. Пропозиції приймаються за адресою: управління містобудування та архітектури, 84313, м.Краматорськ, бул.Машино-будівників, 37.

В громадських слуханнях можуть прийняти участь повнолітні громадяни, суб’єкти господарювання (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), представники їх об’єднань, наукових засобів, громадських організацій, місцевого органу самоврядування, а також консультативно-дорадчих органів, створених при органах державної влади і органах місцевого самоврядування, які представляють інтереси громадян і суб’єктів господарювання.

Управління містобудування та архітектури

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.