Прес-центр АТО: У Краматорську присічена спроба рейдерства

Вчора о десятій годині з Краматорська надійшов тривожний сигнал. На місцеву металобазу проникли невідомі в камуфляжі зі зброєю. Робота підприємства була повністю заблокована. А наряд міліції, який прибув за викликом охорони бази, проявляв нерішучість, - повідомляє прес-центр АТО на сторінці у Фейсбук.

Місцева влада звернулась за допомогою до штабу сил АТО. Аби приборкати правопорушників, до металобази відбули оперативна група Військової служби правопорядку ЗС України. Керівник операції вступив у перемовини з невідомими, однак ті відмовилися скласти зброю, назвавшись силою, яка відстоює свободу.

Відповідь рейдерам була короткою: «Які б політичні вподобання ви не переслідували, закон порушувати не дозволимо!». Правопорушників поставили перед вибором: або вони пред’являють документи, або оперативна група Військової служби правопорядку проводитиме спецзаходи.

Випробовувати терпіння військових правоохоронців молодики не наважилися і здалися. Згодом їх доправили до одного з міліційних дільниць у Краматорську.

- Рейдерство на українській землі не пройде, - зазначили у штабі АТО. – На території Української держави діє закон.

*   *   *

В то же время, как сообщает издание "Новости Краматорска" со ссылкой на начальника городской милиции Виталия Колупая, на самом деле случай произошел на одном из предприятий, занимающихся металлоприемом.

Краматорчанин, которого обокрали еще 30 декабря, обнаружил свое имущество как раз на этой металлоприемке. Для того,чтобы зафикисировать факт находки им были вызваны милиционеры. При этом также присутствовали вооруженные бойцы батальона "Січ" - во избежание возможных конфликтов.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.