У Краматорську відбувся концерт для бійців добровольчих батальйонів

У вівторок в рамках благодійного марафону "Голос миру" у Краматорську відбувся концерт для бійців добровольчих батальйонів "Батьківщина" і "Рух Опору".

Перед бійцями виступили заслужена артистка України Тетяна Піскарьова, лідер гурту "Mad Heads" Вадим Красноокий, співаки Світлана Тарабарова, Іван Ганзера, Юрій Годо, відомий хореограф Андріс Капіньш.

Організатори акції - благодійні організації "Назустріч Мрії", "Соціальний Захист", "Погляд" разом з благодійним фондом "Рух Опору", які об’єднали свої зусилля для надання допомоги добровольчим батальйонам та біженцям зі Сходу.

ato-2

Підтримати захисників України приїхала також донька Юлії Тимошенко Євгенія, народний депутат фракції "Батьківщина" Андрій Шевченко, кандидат у депутати від "Батьківщини" Ігор Жданов.

Євгенія Тимошенко подякувала бійцям за те, що вони захищають країну, ризикуючи власним життям. Вона також привітала присутніх з великим християнським святом Віри, Надії, Любові і Софії.

"Ми дуже раді, що можемо передати нашу любов, гордість нашим солдатам, особливо з добровольчих батальйонів, оскільки їм зараз найважче. Вони знаходяться на блок-постах, їх постійно обстрілюють", - сказала Євгенія.

Також учасники благодійного марафону побували на блок-постах українських військових, подякувавши їм за службу. Вони передали добровольцям засоби особистого захисту, термобілизну, гуманітарну допомогу, а також подарунки від дітей - малюнки, листи, солодощі.

Євгенія Тимошенко і депутати "Батьківщини" побувала на блок-посту, який місцеві називають "зелена миля", і особисто поспілкувалася з бійцями, вручивши їм засоби захисту і обереги.

ato-3

"Ми тут з простою метою - підтримати тих хлопців, які зараз стоять тут за Україну. Я знаю, що вони стоять на кожне місто, за кожне село. Це справжні українські герої", - наголосив народний депутат Андрій Шевченко. - "Тут дуже чітко розумієш, що ми не маємо права здавати цю землю".

Благодійний онлайн-аукціон, кошти від якого підуть на допомогу добровольчим батальйонам, пораненим та сім’ям загиблих, триває.

"Голос миру" 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.