У Краматорську п'яна водійка врізалася у паркан

На неї склали одразу кілька адміністративних протоколів.

Близько опівночі на лінію 102 надійшов виклик про ДТП без травмованих. Подія сталася у Краматорську та вулиці Заводській.

Патрульні, які прибули на місце, виявили авто Mitsubishi Lancer, а поряд з ним — його 19-річну кермувальницю. Як з’ясувалося, водійка не впоралася з керуванням та скоїла наїзд на паркан приватного домоволодіння та газову трубу.

При цьому, дівчина дивно себе поводила — патрульні помітили ознаки алкогольного спʼяніння: запах алкоголю, порушення мови, порушення координації рухів.

Освідування на стан спʼяніння підтвердило припущення патрульних. Газоаналізатор Drager показав 2, 09 проміле, що в 10 разів більше від допустимої норми у 0,2.

piano3

Поліцейські відсторонили громадянку від керування, а також склали декілька адміністративних матеріалів: за порушення ПДР, що призвело до ДТП; за керування ТЗ в стані сп'яніння; за повторне протягом року вчинення порушень (водійка вже була позбавлена права керування транспортним засобом); за керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів).

piano2

Надалі рішення щодо притягнення до відповідальності громадянки прийматиме суд.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.