До Слов’янська та Білозерська везуть гумдопомогу

Людям, які живуть неподалік від лінії фронту і відчувають вплив та наслідки війни, роздадуть шість тисяч наборів продуктів харчування.

До прифронтових міст Слов’янськ та Білозерськ відправлено гуманітарну допомогу - шість тисяч наборів продуктів харчування. Про це у середу, 14 лютого, повідомляє прес-служба фонду Ріната Ахметова, що надав допомогу.

"Шість тисяч наборів із продуктами тривалого зберігання отримають жителі прифронтової Донеччини - три вантажівки із гуманітарною допомогою від фонду Ріната Ахметова прямують до Слов’янська та Білозерська. В складі продуктових наборів -макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, консервована квасоля, соняшникова олія, тушковане м‘ясо, паштет і печиво. Це очікувана допомога для людей, які живуть неподалік від лінії фронту і відчувають вплив та наслідки війни", - говориться в повідомленні. 

В фонді додали, що з початку повномасштабної війни передали 332 тисячі таких наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.