Футболіст «Шахтаря» зник після гри у Бельгії: сліди ведуть до росії - ЗМІ (ДОПОВНЕНО)

Внаслідок пошуків в аеропорту все, що вдалося знайти, — це акуратно складену форму Олександра Роспутько.

19-річний футболіст донецького «Шахтаря» Олександр Роспутько, який зник після гри команди U19 у Юнацькій лізі УЄФА на полі бельгійського «Антверпена», перебрався до росії, - стверджує «Брутальний футбол».

За інформацією «Динамоманії», уродженець Горлівки, в активі якого чотири поєдинки у футболці юніорської збірної України (U19), після переможного матчу в Бельгії (2:1) втік з команди і не повернувся з гірниками на батьківщину. Внаслідок пошуків в аеропорту все, що вдалося знайти, — це акуратно складену форму півзахисника. Вихованець академії «Шахтаря», який відіграв за команду Олексія Бєліка у Бельгії усі 90 хвилин, вилучив усі свої записи у соцмережах та перестав відповідати на телефонні дзвінки.

За неофіційною інформацією, нещодавно Роспутько погодився підписати з «Шахтарем» новий 5-річний контракт і з цієї причини був включений до складу делегації «помаранчево-чорних» на гру в Бельгії.

ДОПОВНЕНО О 19.20

Гравець донецького Шахтаря U-19 самовільно залишив розташування команди і не повернувся. Це сталося після виїздного матчу Юнацької Ліги УЄФА проти Антверпена.

Про це виданню UA-Футбол, офіційно повідомили представники донецької команди.

"Підтверджуємо факт неповернення Олександра Роспутька в Україну після матчу з Антверпеном. Гравець отримав посадковий квиток, здав валізу і не з'явився на посадку в літак.

Ми не можемо стверджувати, в якому напрямку зник гравець. У нас немає інформації. Клуб сподівається, що гравець повернеться найближчим часом. Ми звернулися до нього з офіційним листом із вимогою протягом п'яти днів повернутися до табору команди.

Якщо він не повернеться - контракт буде розірвано з вини гравця. Клуб залишає за собою право вимагати з гравця фінансову компенсацію", - йдеться в коментарі.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.