Міністр спорту Вадим Гутцайт написав заяву про відставку

Документ вже надійшов до Ради.

До Верховної Ради надійшла заява про відставку Вадима Гутцайта з посади міністра молоді та спорту України. Про це повідомив голова парламенту Руслан Стефанчук у Facebook в середу, 8 листопада.

"До Верховної Ради надійшла заява міністра молоді та спорту України Гутцайта В.М. про відставку. Заяву буде розглянуто найближчим часом", - написав спікер.

Вадим Гутцайт вже пояснив причини такого рішення. За словами чиновника, він має намір сконцентруватися на роботі в якості президент Національного олімпійського комітету, яку він поєднував з діяльністю в міністерстві.

"Скоро майже рік, як я перебуваю на посадах Міністра молоді та спорту України та Президента Національного олімпійського комітету України.

За цей рік було багато маніпулювань стосовно моїх повноважень, ухвалених рішень та поєднання цих посад.

Сьогодні я прийняв рішення про відставку з посади Міністра молоді та спорту України та планую зосередитись на роботі в Національному олімпійському комітеті України і за підтримку мого кроку вдячний Президенту України Володимиру Зеленському, Керівнику Офісу Президента України Андрію Єрмаку, Прем’єр-Міністру України Денису Шмигалю", - написав Гутцайт у Facebook.

Нагадаємо, що Гутцайт обіймає посаду Міністра молоді та спорту з березня 2020 року, а у листопаді 2022 року його також обрали президентом НОК України.

 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.