Донеччина готується до цьогорічних Олімпійських та Паралімпійських ігор

Більшість – це плавці.

Вже затверджено списки спортсменів, які вирушить на Літні Олімпійські ігри в Парижі. Йдеться про 38 осіб, які змагатимуться з 11 видів спорту. Про це під час брифінгу повідомив начальник управління фізичної культури та спорту Володимир Мицик.

«Сьогодні ми маємо 1 ліцензію з легкої атлетики в особі Вікторії Ткачук, яка виборола її в минулому році. Збірна команда України вдало виступила на молодіжному Чемпіонаті Європи. Це дало можливість Збірній команді України виступати на Олімпійських іграх. Для українського футболу це перша така нагода представити себе змаганнях такого рівня. У списку є 8 наших кандидатів з донецького «Шахтаря». Цей перелік коригуватиметься. Можливо, він стане більшим», – зазначив керівник управління фізичної культури та спорту.

Донецька область також має спортсменів з вільної, греко-римської боротьби, тхеквондо, кульової стрільби, сучасного п’ятиборства, вітрильного спорту та інших видів спорту.

Паралімпійські ігри, як і Олімпійські відбудуться в Парижі. З Донеччини туди вирушать 38 спортсменів. Більшість – це плавці. Наразі їх кількість складає 14 спортсменів. Окрім цього виду спорту, будуть представлені також пауерліфтинг, настільний теніс, веслування академічне, велоспорт і легка атлетика.

Прес-служба Донецької ОДА

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.