У Дніпрі судили няню з Краматорська

Вона обікрала родину, в якій працювала.

У Дніпрі винесли вирок жінці, яка вкрала банківську картку у сім'ї, в якій працювала нянею. Про деталі події, докладніше розповість "Дніпро Оперативний" із посиланням на судове рішення. 

За матеріалами справи, 13 квітня 2021 року обвинувачена знаходилась у квартирі у місті Краматорськ (Донецька область), де доглядала за дітьми. Під кінець "робочого дня", близько о 16:50, скориставшись тим, що за нею ніхто не спостерігає вона витягла банківську картку прямо з сумки потерпілої та покинула місце злочину.

Далі жінка, декілька днів поспіль здійснювала ряд транзакцій на загальну суму 2 500 гривень. Проте вже незабаром її було затримано працівниками правоохоронних органів. В судовому засіданні вона свою вину у вчиненому злочину визнала у повному обсязі.

18 березня 2024 року Індустріальний районний суд визнав її винною у вчиненні кримінального проступку, передбачених ч. 1 ст. 357,та ч. 1,2 ст. 185 КК України, та призначив штраф у розмірі  - 850 грн та покарання у виді 1 місяця арешту.

На підставі ч. 1 ст. 70 КК України, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим визначив їй покарання - 1 рок позбавлення волі. Проте на підставі 104, 75 КК України звільнив жінку від відбування покарання, встановив іспитовий строк на 1 рік. 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.