Манікюрний стіл - необхідний в кожному салоні краси

Манікюрний стіл - необхідний в кожному салоні краси

Напевно, ніхто з нас не уявляє собі салон краси без професійного манікюрного столу. Саме цей предмет меблів є центром приміщення, де створюють красиві дизайни нігтів.

Звичайно, вибір такого елемента обладнання не повинен бути випадковим. Саме за цією стільницею ми проведемо практично весь день. Купуючи його, варто звертати увагу на кожну, навіть найменшу деталь.

Що повинен мати хороший манікюрний стіл?

Хороший манікюрний стіл повинен мати декілька надзвичайно важливих функцій. Перш за все, його потрібно підігнати під наш зріст. Адже ми не можемо весь час нахилятися, виконуючи службу. Така поза вплине на наше здоров'я швидше, ніж ми думаємо. Крім того, ми повинні мати можливість зручно розташувати майже все передпліччя на столі. Що стосується розмірів, то тут слід бути особливо уважним. Іноді нам може здатися, що чим більше місця, тим краще. На жаль, це не завжди так. Щодо довжини, звичайно, у нас повна свобода. Однак ширина різна. Це значення не може бути занадто високим, тому що ми повинні мати повний доступ до руки нашого клієнта в будь-який час. Тож давайте спробуємо пошукати довгі, але вузькі парти.

У випадку зі стільницею для манікюру велике значення має і матеріал, з якого виготовлена   меблі. Тому варто шукати міцні та стійкі до пошкоджень матеріали. Але це ще не все. Не забудьте також про фінішне покриття. На жаль, шорсткі поверхні не рекомендуються. Набагато краще будуть гладкі стільниці, які нам просто буде набагато легше чистити.

На що звернути увагу при покупці манікюрного столу?

Манікюрні столи з додатковими ящиками – надзвичайно практичне рішення. Такі відділення гарантують нам доступ до найважливіших аксесуарів і зроблять стільницю акуратною. Тому варто вибирати модель, яка має хоча б кілька висувних полиць. У випадку з даними видами меблів відмінною підмогою можуть стати спеціальні отвори для кабелів. Завдяки цьому ми проконтролюємо всі дроти та забезпечимо безпечні умови праці. Деякі моделі також збагачені спеціальною підсвіченою стороною, яка виконує роль дисплея. У цьому місці ми можемо розмістити будь-які лаки, гелі або косметику, яку, наприклад, клієнт може придбати у нас.

Інтернет магазин професійного обладнання для для салонів краси, перукарень, товарів для манікюру та педікюру https://beauty-market.com.ua/ua/ допоможе знайти вам якісний манікюрний стіл, завдяки широкому вибору.

Можлива покупка товарів в розсрочку та оплатою частинами.  

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.