Останній аргумент: Хрюшу та Степашку відправлять на фронт агітувати українців до здачі

Ангеліна Вовк стала гвинтиком путінської пропаганди.

Російська ведуча дитячої програми Спокойной ночи, малыши Ангеліна Вовк заявила, що планує виїхати на фронт, щоб за допомогою лялькової свині Хрюші та зайця Степашки змусити українців припинити опір. Про це вона заявила в ефірі одного із російських пропагандистських каналів.

На її думку, музика зі старої дитячої телепрограми, її голос та іграшкові "свідуючі" зупинили б ЗСУ.

"Думаю, треба якось зупинити ту сторону. Щоб вони по-іншому глянули на ці події. І я сказала своїй приятельці, що я візьму Хрюшу та Степашку і поїду туди, на фронт і звернуся до українців. У мене також є українська кров. Я теж читала їм казки... І думаю: раптом мене почують. А просто мені здається, що ось коли зазвучала б ця музика з передачі Спокойной ночи, малыши і вони почули б мій голос. Я б сказала: "Зупиніться, що ви робите? Ви ж добрі!", - виклала Вовк свій "мирний план"

Ведуча також розповіла про "русофобію в Україні" та про те, як у дитинстві на неї в Україні "накинулась ватага хлопчаків", які називали її "москалькою" та вимагали, щоб вона "поїхала звідси".

Цікаво, що співрозмовником Ангелини Вовк у цьому маразматичному інтерв'ю став російський пропагандист Борис Корчевніков. Той самий "паломник", пошуком якого займалася незадовго до початку російського вторгнення в Україну у своєму фільмі про відвідування Святогірської лаври Оксана Марченко, дружина кума путіна Віктора Медведчука.

march

Відомо також, що в ті ж дні Борис Корчевніков облітав ці краї на люб'язно наданому йому гелікоптері. І що згодом саме тут відбувалися жорстокі бої зі звільнення української землі від російської нечисті. Збіг? Навряд чи...

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.