Де і як правильно замовити ремонт техніки Apple

Де і як правильно замовити ремонт техніки Apple

Будь-яка техніка може поламатися в самий невідповідний момент, і навіть така надійна, як Apple. Для цього іноді достатньо одного незручного руху користувача. Тому розбиті екрани та пошкоджені корпуси – найпоширеніші види несправностей.

Але куди звернутися, щоб швидко повернути "яблучний" пристрій до життя? Сервісних центрів нині існує багато, проте це не спрощує завдання, а скоріше навпаки. Тому розглянемо основні нюанси, які необхідно знати при виборі СЦ.

Де замовити ремонт техніки Епл

Існує чимало сервісних центрів, які не мають належного обладнання та кваліфікації, тому спеціалізуються на заміні модульних деталей, тобто виконують найпростіші види ремонту. Найнеприємніше при цьому те, що вони часто використовують деталі низької якості, крім того, сильно кульгає і якість розбирання/складання. Тому після звернення до таких СЦ власники пристроїв Епл нерідко стикаються із ще більшими проблемами, ніж були до обігу.
Здавалося б, щоб уникнути неприємностей, можна звернутися до офіційного СЦ. Однак вони теж мають свої недоліки – ремонт коштує дуже дорого, при цьому швидкість обслуговування є досить низькою. Треба сказати, що найчастіше техніка Apple ламається з вини самих користувачів, тому гарантії виконати ремонт вдається рідко.
Враховуючи все вищесказане, слід шукати великі, професійні СЦ, які відповідають наступним вимогам:

  • тривалий час працюють над ринком;
  • мають гарну репутацію;
  • пропонують швидкий ремонт та на вигідних умовах.

Яскравим представником таких компаній є СЦ iFix у м. Київ, з яким надалі коротко вас ознайомимо.

Сервіс Епл iFix

Біля джерел СЦ iFix лежить ідея швидкої допомоги власникам техніки Apple, які потрапили в неприємну ситуацію. Адже поломка улюбленого гаджета для багатьох користувачів - це не просто неприємна ситуація, а справжня трагедія. Тому тривалість ремонту тут у середньому становить 15–20 хвилин. Щоб усувати поломки так швидко, СЦ має все необхідне для цього:

  • сучасне професійне обладнання;
  • великий досвід;
  • великий власний склад запчастин.

Зрозуміло, iFix приділяє увагу не лише швидкості ремонту, а й якості. Тому надає велику гарантію на деталі та роботу. При цьому важливим є те, що обслуговування здійснюється на прозорих умовах. З цінами можна ознайомитися на сайті, і, як ви бачите, вони більш ніж прийнятні.

Переваги ремонту техніки Епл у СЦ iFix

Насамкінець наведемо ще кілька важливих переваг iFix, які, можливо, допоможуть вам прийняти рішення:

  • сервісний центр пропонує послугу "терміновий ремонт", а значить ваш пристрій Apple може бути відремонтований прямо при вас;
  • ви можете замовити будь-який ремонт будь-якого пристрою Apple, незалежно від моделі, року випуску і складності поломки;
  • є як оригінальні деталі, так і якісні, перевірені репліки, які коштують дешевше, а значить дозволяють заощадити на ремонті, коли фінанси обмежені;
  • під час замовлення ремонту діагностика виконується безкоштовно;
  • звернутися до iFix можна у будь-який день, оскільки СЦ працюють без вихідних;
  • у Києві відкрито понад 20 майстерень iFix у різних районах столиці, причому всі вони знаходяться біля станцій метро.

Замовити ремонт ви можете прямо зараз, для цього потрібно лише зайти на сайт компанії та залишити заявку у розділі “Контакти”, після цього з вами зв'яжеться спеціаліст протягом десяти хвилин.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.