Кейт Вінслет під час зйомок «Аватар–2» побила рекорд Тома Круза

Вона затримала подих під водою на 7 хвилин 15 секунд.

Американська актриса Кейт Вінслет під час зйомок "Аватар: Шлях води" затримала дихання більш як на сім хвилин. Про це повідомляє CBC.

Зазначається, що вільне плавання було ключовою навичкою, яка дозволила знаменитості разом з колегами з фільму Семом Вортінгтоном і Зої Салданья знімати довгі сцени під водою.

Під час зйомок кінострічки працював інструктор з фридайвінгу Кріс Денісон. Його колега Кірк Крак безпосередньо тренував володарку Оскара.

"Кейт Вінслет на 7 хвилин 15 секунд затримала подих під водою. Це вражає. Це те, чого інші дуже боялися. Вона поборола свій страх. Вона здійснила подвиг", – сказав Кріс Денісон.

Крім того, інструктор підкреслив, що факт, що відбувається пошкодження мозку після шестихвилинної затримки, – недостовірний.

"У всіх фільмах, над якими я працював, ми вчимо акторів, як затримувати дихання, і робимо їх дуже безпечними пірнальниками. Ми вчимо їх, як рятувати когось, як реагувати на випадки гіпоксії. І це дуже надихає акторів, тому що вони не тільки мають цю здатність, а й знають, як зробити це безпечно", – доповнив він.

avatar

ДО РЕЧІ

"Аватар: Шлях води за тиждень після прем'єри піднявся на вершину касових зборів, подвоївши їх, принісши 56 мільйонів доларів. Про це пише АР.

Кінострічка голлівудського режисера Джеймса Кемерона для студії 20th Century Studios вже заробила 253,7 мільйона доларів лише всередині країни, і це тільки за перші 10 днів після випуску.

"Це перший дебют Джеймса Кемерона за 100 мільйонів доларів. Той факт, що цей фільм відкрився з таким великим успіхом і впав лише на 58%, показує, що він має стійкість", – сказав старший медіа-аналітик Comscore Пол Дергарабедян.

Крім того, у всьому світі "Аватар–2" вже є третім касовим фільмом, випущеним у 2022 році, зібравши 855 мільйонів доларів. На цей момент він поступається лише Кращому стрілку: Маверік і Світовому домініону юрського періоду. За прогнозами, прибуток перевищить мільярд доларів.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.