Американський ветеран провів Різдво у наметі при -20°, щоб зібрати кошти на підтримку українців

Марк Ліндквіст ще 15 грудня розпочав акцію на підтримку України під назвою «Operation: Sleep Out» («Операція: виспатися» - укр.).

Незвичайний та реально небезпечний спосіб для збору коштів на підтримку українців у зимовий період обрав у США ветеран американських ВПС Марк Ліндквіст – він ночує в наметі на морозі в той час, коли Штати потерпають від потужного зимового циклону.

Про це він написав на власній твітер-сторінці. 

«Ще дві ночі при - 20 у наметі. Я зробив це. Просто, щоби нагадати, я обрав для себе провести Різдво у наметі. Мої друзі в Україні цього не обирали», - зауважив колишній військовий.

За Фаренгейтом цей температурний показник відповідає приблизно «мінус» 28 за Цельсієм.

mark2

Ветеран також указав перелік речей, на які необхідно зібрати кошти, аби допомогти дорослим та дітям в Україні, зокрема медикаменти та предмети гігієни, дитяче харчування, акумулятори та інші речі, актуальні для зимових умов.

На його офіційному вебсайті також відкриті посилання для пожертв на зимове приладдя для українських військових; підтримки зусиль евакуації з лінії фронту; забезпечення продовольством звільнених територій; підтримки біженців тощо.

mark3

Марк Ліндквіст ще 15 грудня розпочав акцію на підтримку України під назвою «Operation: Sleep Out» («Операція: виспатися» - укр.). Він ночує в наметі в морозну погоду, біля якого розмістив плакат із нагадуванням, що українські військові відчувають подібні умови в полі. Таким чином ветеран намагається зібрати кошти для допомоги українців у зимових умовах. Він також привертає увагу американських телеканалів та інших медіа до своєї акції.

Джерело: "Укрінформ"

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.