Вибір найбільш підхожого апарату кальяну

Вибір найбільш підхожого апарату кальяну

Кальянна індустрія порівняно нещодавно отримала поштовх до розвитку в Україні.

Ще років п'ятнадцять-двадцять тому кальяном можна було скористатися тільки в спеціалізованих закладах для розваги, дозвілля. Сьогодні ж нерідко можна зустріти професійний або напівпрофесійний апарат для куріння тютюнових сумішей у багатьох квартирах та приватних будинках. І кількість охочих долучитись до кальянної культури зростає з кожним роком.

Раніше ці агрегати привозили переважно із закордонних відряджень, з відпочинку в азійських і деяких європейських країнах. Тоді це були малопрактичні сувенірні вироби, оскільки професійні кальяни завжди коштували чималих грошей. Сьогодні ж в Україні є багато компаній, які займаються виробництвом, постачанням кальянів і супутніх матеріалів за цілком доступними цінами. Тому кальян купити зараз зовсім не проблема, головне – не помилитися при виборі найбільш підхожого апарату.

Найпопулярніші різновиди кальянів

Зараз українці можуть придбати агрегати для куріння ароматичних тютюнових сумішей п'яти основних модифікацій:

  • квадратні;
  • класичні;
  • мінікальяни;
  • «палиці»;
  • дизайнерські.

Квадратні кальяни з'явилися на ринку України порівняно недавно, викликавши справжній бум серед любителів ароматного димку. Вони відрізняються компактністю, виконуються у вигляді плоскої посудини з оргскла. На такі кальяни ціна найнижча в Україні.

Класичні варіації являють собою доволі громіздкі моделі, виконані відповідно до канонів східної культури, мистецтва. Їх основу становить висока шахта, приєднана до скляної або мідної колби. Обидва ці конструктивні елементи часто розписані орнаментом, візерунками у східній символіці, прикрашені посрібленими або позолоченими аксесуарами: фігурними ручками, підставками, кришечками тощо.

Мінікальяни, «палиці» та дизайнерські моделі ще не настільки поширені, але популярність їх неухильно зростає.

Де придбати надійні кальяни недорого

Купити кальян в Києві, та в будь-яких інших населених пунктах України за найдоступнішою вартістю можна в інтернет-магазині Dumok. У продажу є виключно високоякісні моделі українського, естонського виробництва, можна також придбати елітні кальяни, виготовлені в Еміратах, США, інших союзних країнах. Існують і модифікації. Призначені для стаціонарної установки, одночасної насолоди ароматним тютюновим димом 5-6 осіб.

Для поїздок, куріння поодинці або двома користувачами можна вибрати портативний кальян, що легко поміщається в дорожню сумку, не займає багато місця в малогабаритній квартирі.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.