Пінк, Пол Маккартні, Адель та інші зірки планують заспівати на концерті в підтримку України

Захід відбудеться влітку.

У Великій Британії на стадіоні "Вемблі" влітку цього року відбудеться грандіозний концерт на підтримку України, де виступлять чимало світових знаменитостей.

Лайнап буде дійсно приголомшливим. Зокрема, серед запрошених артистів є такі гурти: U2 , The Rolling Stones, The Killers, Florence and the Machine.

Також на грандіозний концерт запросили таких виконавців, як Пол Маккартні, Адель, Ноель Галлахер та Пінк.

"Це буде величезний, справді лайнап і в глобальному масштабі. Це те, що люди давно хотіли зробити, але зараз обрана дата та заброньований стадіон "Вемблі". Запрошення на виступ надсилають світовим зіркам шоубізнесу. Звичайно, за такий відносно короткий термін багато зірок матимуть попередні зобов'язання. Але організатори оптимістично налаштовані, адже деякі з тих, з ким вони спілкувалися, вже підключилися. Для таких гуртів, як U2, які досить відверто висловлюють свої погляди на війну, це чудова можливість продовжувати розповідати про війну в Україні", - розповів інсайдер.

Концерт, у якому братимуть участь світові знаменитості, транслюватимуть у всьому світі. Організатори переконані, що це допоможе посилити тиск проти російського диктатора путіна та росіян загалом, які підтримують війну в Україні.

Джерело: ТСН

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.