Лідер «Metallica» Джеймс Гетфілд відвідав поранених українських бійців у лікарні

Денисюк та Войний виявились шанувальниками "Metallica", тому несподіваний візит рокера їх дуже порадував.

Багато світових знаменитостей підтримують Україну під час війни з Росією. Гідним вчинком відзначився і Джеймс Гетфілд - соліст легендарної "Metallica".

Музикант відвідав українських військових, які проходять лікування та реабілітацію у лікарні Колорадо Vail Health Hospital. Про це розповіла у Facebook Келлі Роріг із Limbs for Liberty - організації, що допомагає українським захисникам, які втратили кінцівки на війні.

Роріг випадково помітила Гетфілда на парковці біля лікарні. Жінка запропонувала йому відвідати українського солдата Романа Денисюка, який напередодні впав з інвалідного візка та отримав ще одну важку травму. Хетфілд погодився, і після зустрічі з Денисюком відвідав іншого українського пацієнта, Ігоря Войного. Він побажав чоловікам удачі та якнайшвидшого одужання.

Денисюк та Войний виявились шанувальниками Metallica, тому несподіваний візит рокера їх дуже порадував. Сам Гетфілд також не залишився байдужим до знайомства з українцями. Після зустрічі із захисниками він залишив на машині Роріг записку: "Ви зробили мій день".

"Це було несподівано, - прокоментував зустріч зі знаменитістю Ігор Войний. - Я навіть не повірив спочатку, що це він. Це була дуже коротка, але дуже тепла зустріч. Було б непогано зустрітися з ним біля багаття і випити, а не в лікарні".

Легендарний рок-гурт підтримує Україну у боротьбі з російськими окупантами.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.