Ватажок російської банди, засуджений на 25 років за вбивства, посмертно отримав від путіна медаль «За відвагу» за участь у війні в Україні

Іван Непаратов був ватажком банди підмосковних грабіжників.

У росії ватажок банди, засуджений на 25 років за вбивства, посмертно отримав від путіна медаль «За відвагу» за участь у війні в Україні. Про це повідомляє The Insider.

nepar2

nepar3

Видання зазначає, що у його розпорядженні є свідоцтво та довідка про смерть Івана Непаратова, 1988 року народження. Згідно з документами, Непаратов загинув 5 серпня у місті Артемівськ (нині Бахмут) Донецької області. Причина смерті - «вогнепальне вибухове осколкове проникне наскрізне поранення голови».

nepar4

The Insider нагадує, що Іван Непаратов був ватажком банди підмосковних грабіжників. У липні 2013 року його та членів його ОЗУ визнали винними у п'яти вбивствах, трьох розбійних нападах, здирстві, шахрайстві, незаконному зберіганні зброї та інших злочинах. Непаратов отримав найбільший термін із усіх - 25 років позбавлення волі.

nepar5

nepar6

В результаті з 25 років призначеного йому терміну Непаратов відсидів 12, після чого відправився вбивати в Україну, цього разу із санкції держави та у цій формі військової. Посмертно нагороджений медаллю "За відвагу" за підписом путіна, а також медаллю та орденами "За кров і хоробрість" з боку керівництва так званого "ЛДНР", - йдеться в повідомленні.

Фото: Денис Казанский

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.