Вирушив у пекло російський піп, який радив більше народжувати і відправляти синів на війну

"Бог не видасть, свиня не з'їсть", - говорив "батюшка".

На війні в Україні помер російський священник Михайло Васильєв, який нещодавно заявляв, що, якби жінки в Росії більше народжували, їм було б простіше відправляти синів воювати.

Про це повідомляють офіційний сайт РПЦ та The Insider

Деталі: Як повідомляють на сайті РПЦ, протоієрей Михайло Васильєв загинув уранці 6 листопада "в зоні спеціальної військової операції в Україні під час виконання пастирських обов'язків".

У РПЦ повідомляють, що Васильєв як священник брав участь у відрядженнях до "гарячих точок" і в "миротворчих операціях" у Косово, Боснії, Абхазії, Киргизії, на Північному Кавказі та в Сирії.

Був настоятелем храму великомучениці Варвари і преподобного Іллі Муромця – Патріаршого подвір'я при штабі Ракетних військ стратегічного призначення в с. Власиха Московської області.

У жовтні в ефірі телеканалу "Спас" Васильєв висловив думку, що, якби жінки в Росії більше народжували, їм було б простіше відправляти синів на війну.

Ведуча розповіла йому про жінку, яка сховала сина від мобілізації на Канарських островах.

"Кожній дамі Господь попустив народити безліч діток. І якщо дама, виконуючи цю заповідь "плодіться і розмножуйтеся", відмовилася від штучних способів переривання вагітності, у найширшому спектрі, то, очевидно, дитина у неї буде не одна. А отже, їй не так боляче і страшно буде з нею розлучатися, нехай навіть на якийсь час. Не такий страшний чорт, як його малюють. Бог не видасть, свиня не з'їсть", - говорив російський священник.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.