Школярі з Краматорська в Прикарпатському університеті вчилися працювати з роботами

Група старшокласників загальноосвітньої школи №4 м.Краматорськ Донецької області завітала днями до Прикарпатського університету.

Викладачі, аспіранти та студенти провели для гостей цікаву та різноманітну навчально-освітню програму на базі науково-методичного центру «Університет обдарованої дитини», який діє при Науковому парку «Прикарпатський університет». 

Розпочалася мандрівка із зупинки "Цікава фізика". У навчальних лабораторіях фізико-технічного факультету школярам продемонстрували низку фізичних цікавинок та провели за допомогою приладів ряд експериментів. Також діти взяли участь у тематичній інтелектуальній грі «Clever game».

001s

Далі старшокласники поринули в атмосферу традицій різдвяних свят під час участі в майстер-класі «Різдвяна листівка побажань». Вони власноруч виготовили святкову листівку та записали на ній свої побажання для рідних. 

Школярі з Краматорська також побували на занятті в лабораторії з робототехніки, де вчилися працювати на апаратній платформі Arduino. Найактивніші із гостей провели з командою університету гру в баскетбол. Звичайно ж, перемогла - дружба. 

На завершення зустрічі для краматорських старшокласників та їх наставників фахівці факультету туризму провели пізнавальну екскурсію музеями та пам`ятними місцями центральної частини Івано-Франківська. 

"Візит до університету був цікавим і пізнавальним для наших дітей. Вони дізналися багато корисного та збагатили свої знання. Ми сподіваємося на подальшу співпрацю", -  поділилися враженнями педагоги із Краматорська.  

Зазначимо, що група дітей м.Краматорськ Донецької області перебували на Прикарпатті в рамках проекту "Міжнародна зелена школа", який активно діє на території  с.Космач Косівського району. 

Джерело: "Бліц.інфо"

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.