Вітання Президента жителям Краматорська із Днем міста

Дорогі друзі!

Сердечно вітаю вас із 150-річним ювілеєм.

Краматорськ — особливе місто України. Динамічно розвиваючись, містечко стрімко перетворилося на потужний індустріальний центр нашої держави з великим промисловим потенціалом.

Щедра краматорська земля подарувала Україні та світові багато яскравих особистостей серед яких актор, режисер Леонід Биков, поет-фронтовик Микола Рибалко, композитор Петро Гайдамака та інших видатних людей.

Сповнена драматичних та героїчних сторінок і новітня історія Краматорська. Коли на нашу країну посунула рашистська навала, він виборов своє право бути вільним українським містом. На жаль, дорогою ціною... Серед тих, хто віддав найдорожче — своє життя — 3a свободу і незалежність 16-річний школяр, воротар місцевої футбольної команди «Авангард» Степан Чубенко та багато інших. Вічна їм пам’ять.

Завдяки вашим зусиллям місто активно розвивається, будується і квітне. Особливо приємно відзначити ваші успіхи в економічній та соціальній сферах, здобутки й перемоги у науці і спорті. Разом з вами я пишаюся Русланом Пономарьовим, Олексієм Бичковим, Антоном Артюховим, Данилом Ковальовим, Оленою Мартинковою, які гордо несуть синьо-жовтий Прапор Перемоги на міжнародних спортивних змаганнях.

Переконаний, що усі здобутки міста не були б можливими без щирих та працьовитих і щедрих жителів, які своєю невтомною працею, теплом сердець примножують славу регіону, зберігають його традиції та героїчну історію. Саме вам висловлюю найтепліші слова вдячності і глибокої поваги.

У цей святковий день зичу усім вам міцного здоров’я, бадьорості духу, щасливої долі, родинного благополуччя та нових трудових здобутків в ім’я процвітання рідної України.

Петро ПОРОШЕНКО

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.