Краматорська IT-компанія QuartSoft запрошує долучитися до збору коштів на користь ЗСУ

Мета збору — 679 000 гривень на реалізацію проєкту зі створення санітарного модуля для військових.

Шановні краматорці, місцева IT-компанія QuartSoft запрошує вас долучитися до збору коштів на користь ЗСУ.  Адже найкраща протидія активним ворожим атакам в ці дні — допомога нашим героям завдяки надсиланню донатів.

Мета збору — 679 000 гривень на реалізацію проєкту зі створення санітарного модуля для військових. Конструкція, яка дозволяє задовольнити гігієнічні потреби в комфорті та теплі, є надважливою у польових умовах.

Підтримати ініціативу можна внеском за посиланням на банку Mono https://send.monobank.ua/jar/12w4Bv2HVo або реквізитами:

Картка банки Monobank: 5375 4112 0005 6104.

PayPal: okhrimenko94k@gmail.com

Payoneer: a.va.tar.kram@gmail.com

Будь-який збір не може тривати вічність, тому ми плануємо прилучити його закриття до 14 жовтня, Дня захисників та захисниць України. Зібрані кошти у будь-якому разі будуть направлені на потреби ЗСУ, про що ми прозвітуємо на наших сторінках у соцмережах: Instagram та Facebook.

Проте ми все ж таки сподіваємося зібрати повну суму, якої вистачить на реалізацію безпосередньо цього важливого проєкту.

Приєднуйтесь! Сумісними зусиллями ми маємо змогу подарувати трішечки турботи нашим військовим у зоні активних бойових дій.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.