Петиція про присвоєння воїну з Краматорська звання Герой України не набрала потрібної кількості голосів

Армен Оганесян загинув 22 червня 2022 року у Сєвєродонецьку.

Сьогодні, 15 березня, на офіційному сайті звернень на адресу Президента України завершився збір підписів під зверненням із проханням додати звання Герой України (посмертно) мешканцю Краматорська Армену Оганесяну.

podpisi

20-річний Армен Оганесян з перших днів повномасштабного вторгнення агресора на територію України відправився на лінію фронту, де боровся з ворогом.  Під час запеклих боїв за місто Сєвєродонецьк, Армен Оганесян отримав несумісне с життям поранення від ворожого вогню.

Петиція з проханням присвоїти краматорцю звання Герой України була опублікована 15 грудня 2022 року. Однак, за відведені 3 місяці, змогла набрати лише трохи більше 5370 голосів за необхідного мінімуму 25 тисяч. На жаль...

Слід зазначити, що це вже друга невдала спроба подібних звернень на адресу Президента. Раніше не зібрала потрібну кількість голосів петиція з проханням додати звання Герой України 25-річному краматорчанину, бійцю полку "Азов" Станіславу Артеменку, якого було вбито російськими окупантами в Оленівці.

На мою думку, найбільш розумним у подібних ситуаціях буде включити імена загиблих краматорчан до списку майбутніх перейменувань вулиць у місті. Таким чином будуть увічнені імена Героїв, які загинули в боях за Україну.

Віталій Виголов

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.