Про видачу паспортів виборцям

Територіальні підрозділи Головного управління ДМС України в Донецькій області видаватимуть готові паспортні документи у переддень та день виборів - 20 та 21 липня!

Інформуємо мешканців Донецького регіону, що для сприяння громадянам у реалізації виборчого права під час позачергових виборів до Верховної Ради України територіальні підрозділи міграційної служби області 20 та 21 липня 2019 року (субота та неділя) видаватимуть виготовлені паспорти громадянина України у формі картки.

Так, у суботу 20 липня територіальні підрозділи працюють згідно регламенту, у неділю 21 липня - з 08:00 до 20:00 години, тож забрати готовий паспорт можна буде безпосередньо у день виборів.

Запрошуємо мешканців Донецької області, котрі раніше подали документи на оформлення паспорта громадянина України у формі картки, звертатися до територіальних підрозділів за місцем реєстрації проживання для своєчасного отримання паспортного документа.

Нагадуємо, що перевірити стан оформлення паспорта можна на офіційному веб-сайті ДМС України

Додатково інформуємо, що для отримання виборчого бюлетеня на виборчих дільницях громадянам України не потрібно подавати жодних додаткових документів, окрім паспорта у формі ID-картки або ж паспорта у формі книжечки, адже ці обидві форми документа є рівнозначними та самодостатніми.

ГУ ДМС України в Донецькій області

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.