Гауляйтером Лиману призначено місцевого депутата від партії «Опозиційний блок» Олександра Токарчика - ЗМІ

Людей запросили отримати гуманітарну, щоб під час призначення  було як можна більше людей та була так звана масовка.

В окупованому нещодавно Лимані, що на Донеччині, російські загарбники намагаються створити окупаційну адміністрацію. Для цього вони використовують місцевих колаборантів з колишніх чиновників, депутатів Лиманської міської ради.

Як повідомили місцеві джерела, окупанти, щоб хоч якось легітимізувати призначення своєї людини з колаборантів, оголосили в місті що буде видаватися гуманітарна допомога, - пише видання "Патріот Донбасу".

Люди, які знаходяться в окупованому місті у надскладних умовах, прийшли отримати допомогу. Там їм і запропонували кандидатуру «російського гауляйтера» Лиману.

Окупанти визначилися, що містом буде керувати   Олександр Токарчик, який до цього очолював підрозділ КП «Вода Донбасу» у Лимані та був місцевим депутатом від партії «Опозиційний блок».

Як повідомляє джерело з Лиману, людей запросили отримати гуманітарну, щоб під час призначення  було як можна більше людей та була так звана масовка. Інформацію про співпрацю Токарчика з окупантами підтвердило й інше джерело.   

Показово, що представники КП «Вода Донбасу» були разом з маріонеткою РФ у Донецьку, Денисом Пушиліним під час знімання пропагандистського сюжету на греблі Оскільського водосховища.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.