Начальника сектору превенції відділу поліції №3 Краматорського РУП заочно повідомлено про підозру у скоєнні держзради

Це Микола Роменський, колишній майор.

Наразі фіксуються окремі випадки переходу співробітників правоохоронних органів на бік ворога в Лиманській ОТГ. Попри певну конспірацію зрадників, про них все одно стає відомо.

Про це повідомляю видання "Патріот Донбасу".

Один з колишніх поліцейських, який почав співпрацювати з ворогом, вже відомий. Це Микола Роменський, колишній майор, начальника сектору превенції відділу поліції №3 Краматорського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

Зрадника викрили працівники СБУ та ДБР, які здійснюють досудове розслідування під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури.

Він працював у правоохоронних України 17 років, має звання майор. На керівних посадах у поліції з 2017 року. У 2019 році навіть брав участь у фотоконкурсі «Обери обличчя поліції Лиманщини».

За даними слідства, у квітні 2022 року Роменський, перебуваючи у тимчасово окупованому збройними силами РФ с. Зарічне, зрадив присязі на вірність Україні. Цей населений пункт знаходиться за декілька кілометрів від Лиману.

Наразі Миколі Роменському заочно повідомлено про підозру у скоєнні державної зради. Він за даними слідства надав добровільну згоду представникам окупаційної адміністрації на зайняття посади так званого керівника структурного підрозділу «народної міліції днр».

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.