Ліквідовано бойовичку «ДНР» Корсу, яка обстрілювала міста з «Градів»

У січні Шевченківський районний суд міста Чернівці заочно засудив її до 12 років позбавлення волі.

Українські воїни ліквідували колишню 51-річну командирку артилеристів "ДНР" з позивним "Корса". Ольгу Качуру, яку український суд у січні цього року заочно засудив до 12 років позбавлення волі за обстріли українських військових з систем залпового вогню БМ-21 "Град".

Про це повідомив офіцер Збройних Сил України Анатолій Штефан. "Нарешті. Псевдополковниця, колишня міліціонерка та командир РеАДн 3 омсбр Качура Ольга "Корса" зробила "крок доброї волі" - офіційно денацифікувалася та демілітаризувалася", - написав Штефан.

Про ліквідацію воєнної злочинниці також повідомив гауляйтер окупованої Горлівки - такий самий злочинець Іван Приходько.

"Сьогодні чорний день для Горлівки та "республіки". Трагічно загинула відважна та мудра жінка, яка стояла біля витоків "НМ ДНР". Качура Ольга Сергіївна, переможна та непохитна Корса" - написав представник терористичної організації "ДНР".

korsa3

Цікаво, що свої повідомлення про "подвиги" злочинниці вони супроводжують такими ж "правдивими" її фото: у білявці, фото якої масово розганяють по соцмережах пропагандисти РФ, неможливо впізнати справжню 51-річну Качуру, яка виглядала, м'яко кажучи, дещо інакше.

korsa2

suka 2

Відомо, що Качура у минулому - працівниця правоохоронних органів України, вона мешкала в Донецьку.

Підполковник міліції в запасі, колишня слідча, Качура була звільнена з органів внутрішніх справ у лютому 2011 року. Остання її посада – заступник начальника відділу – начальник штабу Кіровського райвідділу Донецького міського управління МВС України.

У 2014 році "Корса" зрадила батьківщину і приєдналася до бойовиків терориста Безлера - воювала проти України у складі незаконного збройного формування "3-тя окрема мотострілецька бригада "Беркут".

Військову справу, за даними Служби безпеки України, Качура вивчала в Російській Федерації.

у січні Шевченківський районний суд міста Чернівці заочно засудив до 12 років позбавлення волі командирку артилеристів "ДНР" Ольгу Качуру із позивним "Корса". Вона керувала обстрілами ЗСУ та добровольчих військових формувань реактивними системами залпового вогню БМ-21 "Град".

На її совісті загибель багатьох мирних жителів, адже обстріли під керівництвом Качури здійснювалися у безпосередній близькості до Іловайська, Дебальцевого, Вуглегірська, Мар'їнки та Авдіївки, - пише видання "Обозреватель".

У лютому 2015 року начальник міліції Донецької області В’ячеслав Аброськін повідомив про Корсу наступне: "Бывшие сослуживцы характеризуют ее, как редкостную тварь, любительницу спиртного..."

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.