Ще 35 мешканців області евакуювали до Німеччини

Евакуйовано мешканців Краматорська, Сергіївки, Костянтинівки, Дружківки, Слов’янська, Покровська, Торецька.

Сьогодні, 8 серпня, волонтерами міжнародній організації «Team Humanity» за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради та управління культури, молоді та спорту Костянтинівської міської ради була проведена евакуація мешканців Донецької області до Німеччини. 

Виїзд відбувся автобусами із міста Краматорськ та міста Костянтинівка. Евакуйовано мешканців Краматорська, Сергіївки, Костянтинівки, Дружківки, Слов’янська, Покровська, Торецька. Загальна кількість евакуйованих людей 35 осіб.

По прибуттю до Німеччини люди будуть забезпечені місцем проживання, харчуванням, будуть оформлені усі необхідні документи та соціальні виплати. 

Також спеціальним медичним автомобілем евакуйовано з Бахмуту маму з дитиною, які потребують серйозної медичної допомоги. Лікування родини здійснюватиметься за кордоном безкоштовно. Окрім цього, волонтери міжнародної організації «Team Humanity» передали для мешканців Слов’янська та прилеглих населених пунктів 2 тисячі літрів бутильованої питної води.

За матеріалами Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.